Necessites Ajuda?
Només has d’introduir la teva consulta al caixetí de cerca i veure els resultats. El 97% dels nostres clients troben el que busquen. No oblidis especificar l’espectacle que t’interessa.
Comprova la Compra
MÉS INFORMACIÓ
Devolucions per canvis o cancel·lacions
MÉS INFORMACIÓ
Recollida d'entrades
MÉS INFORMACIÓ

Imprimeix les teves entrades des de casa

T'oferim el sistema més còmode i avançat que existeix per imprimir les teves entrades: Des de la teva pròpia impressora!

Només necessitaràs tenir instal•lat el programa Adobe Acrobat Reader. Això sí, només podràs accedir al recinte una vegada amb aquesta entrada.

Assegura't que aquest servei estigui disponible per a l'esdeveniment que estiguis adquirint.

Aquest és el sistema més còmode que existeix per rebre les teves entrades , permetent obtenir-les al mateix moment que realitzes la compra i sense moure't de casa. De totes maneres , si no has imprès les entrades durant el procés de compra, pots fer-ho en qualsevol moment accedint a l'apartat les meves entrades que trobaràs a la part superior de la nostra home .

L'entrada té imprès el codi de barres en dos llocs diferents, així que és molt difícil que tots dos estiguin fets malbé. En qualsevol cas, recorda que pots imprimir-les tantes vegades com sigui necessari des de qualsevol ordinador. De totes maneres, et recomanem que cuidis la teva entrada tal i com ho faries amb una tradicional.
Comprova sempre l'estat del cartutx de tinta de la impressora abans d'imprimir les teves entrades. En qualsevol cas, pots imprimir-les tantes vegades com sigui necessari des de qualsevol ordinador.
Ho sentim, però no. Només és vàlida la primera entrada presentada, i en cap cas es permetrà l'entrada a qui intenti accedir posteriorment amb la mateixa entrada.
Canvis i Cancel·lacions

Informa't aquí de les últimes notícies

MÉS INFORMACIÓ
Troba la teva botiga

Molt a prop teu hi ha un dels nostres 1000 punts de venda

MÉS INFORMACIÓ
Powered by inbenta