Necessites Ajuda?
Només has d’introduir la teva consulta al caixetí de cerca i veure els resultats. El 97% dels nostres clients troben el que busquen. No oblidis especificar l’espectacle que t’interessa.
Comprova la Compra
MÉS INFORMACIÓ
Devolucions per canvis o cancel·lacions
MÉS INFORMACIÓ
Recollida d'entrades
MÉS INFORMACIÓ

Serveis d’El Meu Ticketmaster

Pots canviar les dades del teu Compte, que trobaràs a la part superior dreta de la home, sempre que vulguis. Prement en la pestanya editar perfil podràs modificar tot el que necessitis.

Consulta els detalls de les teves compres sempre que vulguis, des de l'apartat Les meves entrades a la part superior de la nostra home .

Dins de l'apartat Comptea la part superior dreta de la home, trobaràs l'opció, Ha oblidat la seva contrasenya?. Identificant-te amb la teva adreça de correu electrònic, podrem tornar a enviar-te-la.

*Recorda que la contrasenya ha de tenir una majúscula, un nombre, un carácter especial i un minim de 5 caràcters

Sentim que ja no vulguis formar part del nostre col·lectiu però , si estàs decidit , pots donar-te de baixa omplint aquest formulari. En breu t’enviarem la confirmació de la teva baixa.*

Si tens entrades per un espectacle futur, t’aconsellem que esperis a donar-te de baixa, així podrem avisar-te si hi ha cap canvi.

*No trigarem més de 48 hores a tramitar la teva petició.

Canvis i Cancel·lacions

Informa't aquí de les últimes notícies

MÉS INFORMACIÓ
Troba la teva botiga

Molt a prop teu hi ha un dels nostres 1000 punts de venda

MÉS INFORMACIÓ
Powered by inbenta