Necessites Ajuda?
Només has d’introduir la teva consulta al caixetí de cerca i veure els resultats. El 97% dels nostres clients troben el que busquen. No oblidis especificar l’espectacle que t’interessa.
Comprova la Compra
MÉS INFORMACIÓ
Devolucions per canvis o cancel·lacions
MÉS INFORMACIÓ
Recollida d'entrades
MÉS INFORMACIÓ

Serveis d’El Meu Ticketmaster

Pots canviar les dades del teu Compte, que trobaràs a la part superior dreta de la home, sempre que vulguis, iniciant sessió i fent clic en la pestanya "Dades" podràs modificar tot el que necessitis, a excepció de la direcció d'email. Si necessites canviar la direcció de email, hauràs de donar de baixa el teu compte i crear-ne un de nou associant l'adreça d'email que vulguis.

Consulta els detalls de les teves compres sempre que vulguis, des de l'apartat Les meves entrades a la part superior de la nostra home .

Dins de l'apartat Comptea la part superior dreta de la home, trobaràs l'opció, Ha oblidat la seva contrasenya?. Identificant-te amb la teva adreça de correu electrònic, podrem tornar a enviar-te-la.

*Recorda que la contrasenya ha de tenir una majúscula, un nombre, un carácter especial i un minim de 5 caràcters

Sentim que ja no vulguis formar part del nostre col·lectiu però , si estàs decidit , pots donar-te de baixa omplint aquest formulari. En breu t’enviarem la confirmació de la teva baixa.*

Si tens entrades per un espectacle futur, t’aconsellem que esperis a donar-te de baixa, així podrem avisar-te si hi ha cap canvi.

*No trigarem més de 48 hores a tramitar la teva petició.

Canvis i Cancel·lacions

Informa't aquí de les últimes notícies

MÉS INFORMACIÓ
Troba la teva botiga

Molt a prop teu hi ha un dels nostres 1000 punts de venda

MÉS INFORMACIÓ
Powered by inbenta