Necessites Ajuda?
Només has d’introduir la teva consulta al caixetí de cerca i veure els resultats. El 97% dels nostres clients troben el que busquen. No oblidis especificar l’espectacle que t’interessa.
Comprova la Compra
MÉS INFORMACIÓ
Devolucions per canvis o cancel·lacions
MÉS INFORMACIÓ
Recollida d'entrades
MÉS INFORMACIÓ

Com comprar entrades

Posem a la teva disposició diferents possibilitats perquè comprar entrades amb nosaltres et resulti el més fàcil possible:
 • Internet: comprant per la nostra web no només t'estalviaràs les cues, també podràs consultar el teu historial de compra a qualsevol moment.
 • Telèfon: truca'ns al 902 15 00 25 i nosaltres et realitzarem la compra.
 • Xarxa de tendes: actualment comptem amb més de 1000 comerços integrats a la nostra xarxa, on també podràs comprar les teves entrades en efectiu.
 • Terminals de venda i recollida: els trobaràs en l'accés als recintes que permeten aquest tipus de venda.

Pots comprar les teves entrades amb Visa, MasterCard i American Express*, independentment de l'entitat i la modalitat (dèbit o crèdit), i d'una forma totalment segura.

A més, recorda que també pots comprar en efectiu a les nostres botigues autoritzades.

Atenció! El nostre sistema no admet pagaments amb targetes virtuals, però si per error ja has realitzat la compra contacta amb nosaltres aquí.

* Les entrades de cinema, al gestionar-se a través d’una sistema de venta aliè a Ticketmaster,  només podran abonar-se amb Visa o MasterCard. Això pot succeir tembé amb alguns espectacles que no gestioni Ticketmaster directament.

Recomanacions per aconseguir les teves entrades en esdeveniments de gran demanda

Quan un esdeveniment amb molta demanda surt a la venda, hi ha literalment milers de persones intentant accedir de forma simultània a la venda d'entrades a través de tots nostres canals. Per tal d'agilitar el procés i oferir-te una experiència el més fluïda possible, hem reunit una sèrie de consells que t'ajudaran abans, durant i després de la compra de les teves entrades:

 • Com a part del procés, és possible que el sistema et situï en una cua virtual. És recomanable que et mantinguis en la cua respectant el temps estimat d'espera en lloc de refrescar i perdre la teva posició. Aquest sistema està dissenyat per donar un accés equitatiu i segur a la venda d'entrades en moments de gran demanda.
 • Si refresques la pàgina una vegada se t'ha posicionat en la cua virtual o surts de la mateixa per tornar a entrar, estaràs abandonat el procés, per la qual cosa en accedir una vegada més a la compra se't situarà de nou al final de la cua virtual. Això suposarà una ralentització major i un increment del temps d'espera.
 • Si no estàs registrat en Mi Ticketmaster, et recomanem que creïs un compte. No només s’accelerarà el procés de compra, també tindràs l'oportunitat de ser el primer a saber quan surten a la venda les entrades per a aquells esdeveniments que hagis marcat com a favorits.
 • Assegura't de tenir a mà tots els detalls del pagament (targeta de dèbit i/o crèdit) al moment designat per a l'inici de la venda.
 • Pots agilitar el procés de selecció d'entrades decidint per endavant la modalitat d'entrades que desitges comprar i la zona del recinte en la qual hauran d'estar situades.
 • Vols imprimir les entrades des de casa? Si has triat el nostre sistema de Print at Home, et recordem que no és necessari imprimir les entrades immediatament després la compra. Aquest tràmit és molt més àgil en un moment posterior de menor demanda.
 • Recorda que la referència de compra i el mail de confirmació són l'única garantia de la correcta finalització de la compra.

 

 

 1. Utilitza el nostre cercador per trobar l'espectacle que vols comprar.
 2. Tria la sessió i prem “Iniciar compra”
 3. Selecciona quantes entrades vols i escull el rang de preus que prefereixis. Si és un esdeveniment numerat també podràs canviar les localitats assignades.*
 4. Introdueix les teves dades d'usuari, i les dades de pagament. Pots estar tranquil, la nostra web és totalment segura.
 5. Revisa el detall de la compra abans de continuar.
 6. La teva compra s’ha completat! En aquest punt, et mostrarem la confirmació en pantalla i a més te l'enviarem per email (recorda revisar la safata de Correu no desitjat, o de Promocions si tens un compte Gmail).

*Alerta: els seients que has seleccionat queden retinguts durant 5 minuts per la qual cosa si no completes la compra hauràs d'esperar que passi aquest temps per poder accedir a les mateixes localitats.

Canvis i Cancel·lacions

Informa't aquí de les últimes notícies

MÉS INFORMACIÓ
Troba la teva botiga

Molt a prop teu hi ha un dels nostres 1000 punts de venda

MÉS INFORMACIÓ
Powered by inbenta