Necessites Ajuda?
Només has d’introduir la teva consulta al caixetí de cerca i veure els resultats. El 97% dels nostres clients troben el que busquen. No oblidis especificar l’espectacle que t’interessa.
Comprova la Compra
MÉS INFORMACIÓ
Devolucions per canvis o cancel·lacions
MÉS INFORMACIÓ
Recollida d'entrades
MÉS INFORMACIÓ

Assegurança d’espectacles

Si no pots assistir a l'esdeveniment, l’Assegurança de No Assistència de Mondial Assistance et retorna el 100% de l'import pagat per l'entrada.

L’Assegurança de No Assistència et cobrirà sempre que no puguis assistir a l'esdeveniment per raons de malaltia, retard en el viatge, avaria o accident de trànsit, acomiadament laboral, etc. Consulta aquí els termes i condicions de l’Assegurança de No Assistència a Esdeveniments.

Aquesta assegurança cobreix l'import total pagat per l'entrada fins a un màxim. Pots consultar aquí el límit de la indemnització.

Si tens qualsevol consulta o tràmit, MONDIAL ASSISTANCE posa a la teva disposició el seu Centre d'Atenció Telefònica a través del número 902 10 93 59 i la seva pàgina web www.allianz-assistance.es on hi trobaràs tota la informació que necessitis.

En el moment en què tinguis coneixement de la impossibilitat d'utilitzar la teva entrada per a l'esdeveniment per causa contemplada en la pòlissa, comunica el fet immediatament a MONDIAL ASSISTANCE a l'adreça de correu electrònic siniestros@mondial-assistance.es o al telèfon 902 10 93 58.

Consulta aquí els termes i condicions de l’Assegurança de No Assistència a Esdeveniments.

Si l’assegurança té una durada superior a un mes, pots anul•lar-lo en un termini de 14 dies naturals des de la seva contractació, sol•licitant-nos-ho aquí.
Canvis i Cancel·lacions

Informa't aquí de les últimes notícies

MÉS INFORMACIÓ
Troba la teva botiga

Molt a prop teu hi ha un dels nostres 1000 punts de venda

MÉS INFORMACIÓ
Powered by inbenta