Necessites Ajuda?
Només has d’introduir la teva consulta al caixetí de cerca i veure els resultats. El 97% dels nostres clients troben el que busquen. No oblidis especificar l’espectacle que t’interessa.
Comprova la Compra
MÉS INFORMACIÓ
Devolucions per canvis o cancel·lacions
MÉS INFORMACIÓ
Recollida d'entrades
MÉS INFORMACIÓ
Troba tota la informació disponible a l'apartat de Canvis i cancel·lacions, o busca el nom de l'esdeveniment en el caixetí superior.

Si l'espectacle s'ha cancel•lat, es podran fer devolucions en un termini de 15 dies després de la publicació de la suspensió de l'espectacle.
  • Compres per web o telèfon: La devolució es realitza de forma automàtica a la targeta de compra, i podràs veure-la reflectida en un termini de 3 a 15 dies hàbils a partir de la data d'obertura de plaç de devolucions.
  • Compres en centres autoritzats Ticketmaster: Dirigeix-te al mateix punt de venda on les vas comprar.

Com a distribuïdors d'entrades, ens encarreguem d'oferir-te una forma còmoda i segura de comprar entrades anticipadament. No participem de cap forma en l'organització dels esdeveniments, per la qual cosa qualsevol canvi que es produeixi és responsabilitat directa de l'organitzador o promotor de l'event. Motiu pel qual s'habilitaran els plaços de devolucions una vegada el promotor així ho hagi ordenat. 

No obstant això, ens comprometem amb els nostres clients, i us assegurem que, tan aviat tinguem informació sobre qualsevol canvi, ho publicarem a la nostra web, així com a través de les nostres Reds Socials principals (Facebook, Instagram i Twitter). A més, si has comprat per web t'enviarem un missatge a la direcció d'email que ens hagis indicat (recorda revisar també la safata de Correu no desitjat, o de Promocions si tens un compte Gmail).

Canvis i Cancel·lacions

Informa't aquí de les últimes notícies

MÉS INFORMACIÓ
Troba la teva botiga

Molt a prop teu hi ha un dels nostres 1000 punts de venda

MÉS INFORMACIÓ
Powered by inbenta