Necessites Ajuda?
Només has d’introduir la teva consulta al caixetí de cerca i veure els resultats. El 97% dels nostres clients troben el que busquen. No oblidis especificar l’espectacle que t’interessa.
Comprova la Compra
MÉS INFORMACIÓ
Devolucions per canvis o cancel·lacions
MÉS INFORMACIÓ
Recollida d'entrades
MÉS INFORMACIÓ

Devolucions per canvis o cancel·lacions

Veuràs l'abonament a la targeta de compra en un termini de 3 a 10 dies hàbils després de la confirmació de devolució.

Si la teva targeta és de crèdit, veuràs el reemborsament després de la liquidació d'aquesta.
Troba tota la informació disponible a l'apartat de Canvis i cancel·lacions, o busca el nom de l'esdeveniment en el caixetí superior.

Si l'espectacle s'ha cancel•lat, es podran fer devolucions en un termini de 15 dies després de la publicació de la suspensió de l'espectacle.
  • Compres per web o telèfon: La devolució es realitza de forma automàtica a la targeta de compra, i podràs veure-la reflectida en un termini de 3 a 15 dies hàbils a partir de la data d'obertura de plaç de devolucions.
  • Compres en centres autoritzats Ticketmaster: Dirigeix-te al mateix punt de venda on les vas comprar.

Com a distribuïdors d'entrades, ens encarreguem d'oferir-te una forma còmoda i segura de comprar entrades anticipadament. No participem de cap forma en l'organització dels esdeveniments, per la qual cosa qualsevol canvi que es produeixi és responsabilitat directa de l'organitzador o promotor de l'event. Motiu pel qual s'habilitaran els plaços de devolucions una vegada el promotor així ho hagi ordenat. 

No obstant això, ens comprometem amb els nostres clients, i us assegurem que, tan aviat tinguem informació sobre qualsevol canvi, ho publicarem a la nostra web, així com a través de les nostres Reds Socials principals (Facebook, Instagram i Twitter). A més, si has comprat per web t'enviarem un missatge a la direcció d'email que ens hagis indicat (recorda revisar també la safata de Correu no desitjat, o de Promocions si tens un compte Gmail).

Troba tota la informació disponible a l'apartat de Canvis i cancel·lacions, o busca el nom de l'esdeveniment en el caixetí superior.

Si l'espectacle ha canviat de data o local, el promotor es reserva el dret d'autoritzar o no la devolució de l'import de les entrades. En cas de fer-ho, és ell qui estableix els terminis i condicions d'aquesta devolució.
 
  • Compres per web o telèfon: Si ja has recollit les teves entrades, dirigeix-te a un punt de venda autoritzat dins del termini estipulat per lliurar-les. Si no les has recollit, o les has imprès a casa, sol•licita'ns la teva devolució aquí.
  • Compres en centres autoritzats Ticketmaster: Dirigeix-te al mateix punt de venda on les vas comprar. 

Com a distribuïdors d'entrades, ens encarreguem d'oferir-te una forma còmoda i segura de comprar entrades anticipadament. No participem de cap forma en l'organització dels esdeveniments, per la qual cosa qualsevol canvi que es produeixi és responsabilitat directa de l'organitzador. No obstant això, ens comprometem amb els nostres clients, i us assegurem que, tan aviat tinguem informació sobre qualsevol canvi, ho publicarem a la nostra web. A més, si has comprat per web t'enviarem un missatge a la direcció d'email que ens hagis indicat (recorda revisar també la safata de Correu no desitjat, o de Promocions si tens un compte Gmail).

Des de Ticketmaster ens encarreguem d'oferir-te una forma còmoda, àgil i segura de comprar entrades, actuant com a distribuïdors i intermediaris entre els nostres clients i els promotors amb els quals treballem.

Si t'has equivocat en la compra o no pots anar a l'espectacle, sentim indicar-te que no podem anul•lar ni canviar les teves entrades.
Contacta directament amb l'organitzador de l'esdeveniment per sol•licitar la devolució.
Canvis i Cancel·lacions

Informa't aquí de les últimes notícies

MÉS INFORMACIÓ
Troba la teva botiga

Molt a prop teu hi ha un dels nostres 1000 punts de venda

MÉS INFORMACIÓ
Powered by inbenta